Стажът и на втората група френски ученици в Ловеч за тази година приключи. 13 възпитаници на професионалната гимназия „Орион“ – гр. Еврон, област Майен, работиха в лабораториите на ловешката болницаПрочети повече:

Със заповед на кмета е определено работно време на общинската администрация, считано от 1 април, понеделник, от 8.00 ч. до 17.00 ч. с един час почивка (от 12.00 ч. доПрочети повече:

Двамa преподаватели по немски език от ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ – гр. Ловеч взеха участие в едноседмичния квалификационен курс  „Немски език за напреднали“ в гр. Берлин – Германия. Тази мобилност е  съфинансирана поПрочети повече:

Ловешкият театър се нареди сред най-добрите в страната след като на 27 март вечерта спечели наградата „Икар“ за  водеща мъжка роля в лицето на проф. Пенко Господинов за ролята муПрочети повече:

Кметът на Община Ловеч Страцимир Петков се включи в инициативата на Държавното горско стопанство (ДГС) и СУ „Тодор Кирков“ по залесяване в зоопарка. Участваха 20 ученици от 9.клас и директорътПрочети повече: