Начална страница и търсачка Напред.БГ

Abv.Napred.BG - Българска търсачка и начална страница



Abv.Napred.BG

Тук на Abv.Napred.BG може да намерите списък на страниците с резултати в Българската търсачка Napred.BG, подредени по азбучен ред

Abv списък на Напред.БГ

Napred.BG е нова българска търсачка, която ви препраща директно към заявените от вас сайтове. Така при написването на abv.bg например, търсачката разбира, че вие не търсите резултати или информация за abv.bg, а искате просто да си влезете в пощата. С директното си пренасочване Napred.bg и пести много време, защото проучванията показват, че подобни търсения представляват огромна част от онлайн заявките не само ще се отнася до abv.bg Подобна е и ситуацията с много други известни сайтове, като Youtube, Zamunda, Vbox7 например, за които търсачката ви предлага и възможността директно да търсите в тях като кликнете на бутончето над полето за търсене. Ако не ползвате поща на abv.bg, а Gmail.com, може да използвате същите бутончета, за да търсите директно в пощата си. Същият ефект ще постигнете, ако просто напишете на ръка името на сайта, в който искате да търсите, и след него вашата заявка.

Не забравяйте, че Napred.bg отчита и всякакви неволни грешки, които може да напишете при търсене, като например абв на BDS - "ьфэ", и пак да отидете на правилното място - www.abv.bg

Abv.Напред.БГ



Как се появи търсачката Napred.bg и защо да ни ползвате вместо Google?


Имало едно време двама верни приятели, които си работили в Интернет и правили сайтове. Всичко вървяло добре до деня, в който стотици техни сайтове били изтрити от Google и останали безполезни, скрити за света. Двамата търсили причината за провала под дърво и камък и открили, че Google ги е наказал, защото използвали дизайн в бяло и червено, който се използвал и от "лоши" сайтове. И тогава разбрали, че компанията, която печели 30+ милиарда долара/година от рекламите в търсачката си, не желае да отвори в България 10-20 работни места за редактори, които да следят какво става, а оставя компютри или дори статистика да решават съдбата на хора и бизнеси.

Двамата приятели били силно разочаровани от това отношение към малка България... И решили, че може много по-иначе:
Напред.БГ е "разбираща търсачка" и Ви дава точно това, което търсите, и нищо друго. Когато не може да ви предложи нищо по-умно (както преначоването към abv.bg), просто отивате в Google резултатите за вашето търсене. Няма какво да загубите с ползването на българската търсачка, затова опитайте :)

Ние разчитаме на всички вас... разчитаме да подкрепите българското и човешкото пред чуждото, автоматизираното и комерсиалното.
И ако повярвате в идеята, Напред.БГ ще бъде хубаво място, от което да стартирате вашия ден в Интернет, тръгвайки напред и нагоре!

Александрина и Калин

Abv bg | Начална страница и търсачка Напред.БГ подкрепя I Grow Younger

Web Analytics